Vlnr: Astrid Spijkers, Willemien te Molder, Josè Stronks en Karin Geessink. Foto: Willemien Kroezen
Vlnr: Astrid Spijkers, Willemien te Molder, Josè Stronks en Karin Geessink. Foto: Willemien Kroezen

Zonnebloem Vragender beleeft gezellige middag

VRAGENDER - Vrijdag 12 april heeft de Zonnebloem afdeling Vragender een gezellige bingomiddag georganiseerd bij café-restaurant Beneman. Tevens werd er afscheid genomen van bestuurslid Willemien te Molder die in het zonnetje werd gezet voor 25 jaren vrijwillige inzet voor de Vragenderse afdeling van de Zonnebloem.

Na het welkomstwoord door Astrid Spijkers werd begonnen met koffie en een appelcake gevolgd door een drankje en twee rondes bingo. In de pauze werd Willemien te Molder gehuldigd.

Afscheid van 'zilveren' Willemien

Zij werd in het zonnetje gezet door Astrid en kreeg een gouden speldje, bijbehorende oorkonde en een mooie bos bloemen voor haar 25-jarige inzet voor de Zonnebloem. Tevens nam Willemien deze middag afscheid. Willemien was jarenlang bestuurslid bezoekwerk en zorgde er voor dat de mensen op tijd voorzien werden van een leuk kaartje. Ook organiseerde ze vaak gezellige middagen. Ze kreeg hiervoor een welverdiend applaus.

Na de pauze ging het weer verder met de bingo waarbij menigeen een mooie prijs mee naar huis kon nemen. Na de bingo was er een uitgebreid pannenkoekbuffet en na de afsluitende koffie gingen de bezoekers met een leuke paasattentie huiswaarts. De organisatie bedankt de Achterhoek Tour Rally voor de sponsoring van deze middag.

Meer berichten