Van links naar rechts: Robert en Margret Oonk en Nick en Geralde Hahné. Foto: PR
Van links naar rechts: Robert en Margret Oonk en Nick en Geralde Hahné. Foto: PR (Foto: )

Matineeconcert Antonius met een feestelijk tintje

VRAGENDER - Onlangs vond in Vragender het voorjaarsconcert plaats van Fanfare en Slagwerkgroep Antonius. Ditmaal was er gekozen voor een matineevoorstelling. Het concert zou plaats vinden bij korenmolen De Vier Winden maar vanwege het koude weer werd er uitgeweken naar zaal Overkamp. Tevens waren er enkele jubilarissen te huldigen.

De slagwerkgroep opende samen met hun leerlingen de middag met mooie gevarieerde nummers in wisselende samenstellingen. Zo kon iedereen laten horen wat ze allemaal geleerd hadden de afgelopen periode. Vervolgens was het de beurt aan de leerlingen van de fanfare. De drie meisjes hebben pas een half jaar les maar speelden al een aardig deuntje mee. Ze kregen dan ook een luid applaus. Daarna vervolgde de fanfare de middag met hun repertoire. Onderdeel van hun programma was het sprookje Rapunzel. Het verhaal werd vertelt door Demi Gries en ze werd muzikaal begeleid door de muzikanten. Dit werd door het publiek goed ontvangen. Men kan dan ook terug kijken op een geslaagd concert.

Tijdens de pauze werden er twee leden gehuldigd vanwege hun jubileum. Robert Oonk was 40 jaar lid en Nick Hahné 25 jaar. In de speech werden ze bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren en kregen daarvoor beide een oorkonde en het bijbehorende speldje. Voor de echtgenotes was er een mooie bos bloemen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden