Foto: Liesbeth Spaansen
Foto: Liesbeth Spaansen

KSV met 3-0 onderuit in Rekken

VRAGENDER/REKKEN - Afgelopen weekend stond voor KSV de voorlaatste wedstrijd van de competitie op het programma, uit tegen Rekken. Voor Rekken een belangrijke pot, in de strijd tegen directe degradatie kunnen zij de drie punten heel erg goed gebruiken. Voor KSV stond er niets meer op het spel – en dat was ook te zien. De thuisploeg trok op 't Asterloo met 3-0 ruimschoots aan het langste eind.

De heren van Rekken beginnen fel aan de wedstrijd, maar hier heeft KSV goed grip op. Na een klein kwartier spelen is de eerste goede aanval, gevolgd door een kans, dan ook voor KSV. Erwin en Twan weten goed te combineren, helaas weet Erwin het net niet te vinden. Enkele minuten hierna volgt er een lange pass door Jorrit, Erwin neemt deze geweldig aan maar schiet voorlangs.
De minuten hierna laten een matige wedstrijd zien. Het spelbeeld wisselt sterk, het balbezit wisselt en er zijn maar weinig kansen over en weer. Kort voor rust heeft Rekken een grote kans op de 1-0. Een corner wordt niet goed weggewerkt, maar Rekken maakt geen gebruik van deze grote kans. Ruststand is 0-0.
Rekken komt gretig uit de kleedkamers. In de 55ste minuut verliest KSV de bal op het middenveld en hier weet Rekken van te profiteren. Na een goede steekpass is de – tot dan toe goed georganiseerde - achterhoede van KSV verrast. Rekken maakt de kans af, het is 1-0. KSV speelt slap, lijkt niet te willen winnen. Rekken voelt dat er meer te halen valt. Na een gemakkelijk opgezette aanval wordt dan ook al vlot de 2-0 aangetekend op het scorebord. In de 70ste minuut volgt, na slecht uitverdedigen na een corner, ook nog de 3-0.
KSV ondergaat de nederlaag gelaten, oogt oververhit en inspiratieloos. Het had deze middag geen recht op punten.
Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, thuis tegen BSC Unisson uit Boekelo. Dit zal tevens de laatste competitiewedstrijd zijn voor trainer Wim te Nijenhuis en spelers Twan Jurjus en Robert Stevens. De aftrap is om 14.00 uur op Sportpark de Bult.

Meer berichten