Eddy Rondeel, Frans Oolthuis, Paulien Broshuis, Willie Pierik, Sandor Pierik, Wim Heutinck, Servy Oolthuis, Jos Krabbenborg, Manfred Heutinck (vlnr) werden gehuldigd. Foto: Marco Douw
Eddy Rondeel, Frans Oolthuis, Paulien Broshuis, Willie Pierik, Sandor Pierik, Wim Heutinck, Servy Oolthuis, Jos Krabbenborg, Manfred Heutinck (vlnr) werden gehuldigd. Foto: Marco Douw (Foto: )

St. Switbertus huldigt jubilarissen

LICHTENVOORDE - De feestavond voor leden en vrijwilligers van Schuttersgilde St. Switbertus begon zaterdagavond 9 november met het huldigen van de jubilarissen van 2019. Nadat de voorzitter iedereen had verwelkomd werden de tien aanwezige jubilarissen één voor één in het zonnetje gezet: Frans Oolthuis voor zestig jaar lidmaatschap en erelid Jos Krabbenborg voor vijftig jaar actief lidmaatschap en het vervullen van nagenoeg alle functies binnen de vereniging.

Vervolgens waren de veertigjarige jubileums aan de beurt. Willy Pierik, Eddy Rondeel, Servy Oolthuis en Manfred Heutinck zijn alle vier leden met eveneens een zeer actief verleden binnen de Schutterij. Actief lid en jarenlang actief als bestuurslid en diverse andere functies waarvoor ze dank en applaus van de aanwezige leden kregen. Paulien Broshuis die het lidmaatschap van haar man Jan heeft voorgezet, kreeg eveneens de onderscheiding voor 40 jaar lidmaatschap, Wim Heutinck en Sandor Pierik kregen voor hun 25-jarig jubileum een beeldje uitgereikt en werden ook bedankt voor hun jarenlange steun. Anton Roerink, eveneens veertig jaar lid, moest wegens ziekte verstek laten gaan.
Daarna werd met medewerking van de band 'School's Out' de avond voorgezet met veel gezelligheid en het ophalen van herinneringen bij het bekijken van de fototentoonstelling die door een aantal leden was georganiseerd en zeer in de smaak viel.

Een geslaagde afsluiting van de feestelijkheden in het kader van het negentigjarig jubileum van Schutttersgilde St. Switbertus.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden