Wandelen maar...!
Wandelen maar...! (Foto: Margo Molenaar)

Wandel mee met de Amnesty-lentewandeling

OOST GELRE - Amnesty International Oost- Gelre daagt u uit voor een lentewandeling met doel. Van 9 tot 14 maart is dit jaar de landelijke collecte voor Amnesty International. De organisatie die wereldwijd voor iedereen de naleving van de mensenrechten nastreeft. Het is urgenter dan ooit dat Amnesty door kan gaan met haar moeilijke en noodzakelijke werk.

Neemt u de uitdaging aan? Amnesty vraagt u een lentewandeling te maken en met de collecte bus in de hand, al naar uw mogelijkheden een, twee, drie of meer straten voor uw rekening te nemen. En bovendien hoeft u niet alleen te denken aan collecteren langs de deuren. U kunt ook een collectebus meenemen naar de sportclub, vereniging of zelfs digitaal collecteren. Maak uw eigen digitale collectebus aan: https://amnesty.digicollect.nl.

Collecteren is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, neemt Amnesty voor acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom is de collecte zo belangrijk. Jaarlijks komen tientallen politieke- en gewetensgevangenen vrij. Dat lijkt een druppel op een gloeiende plaat, maar je zult het maar zijn. Tussen alle akelige verhalen van mensonterende omstandigheden van vluchtelingen, terreur en marteling een hoopgevend signaal. Het kàn en het lukt als er maar genoeg mensen zijn die voor slachtoffers van mensenrechtenschendingen in de bres springen.

Meer informatie en aanmelden: Dick ten Brinke amnestyaaltenoostgelre@gmail.com of 0544-377 786/mobiel 06-3981 6809.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten