De leeftijdsgroep 7 tot en met 11 jaar. Foto: Musicalfabriek
De leeftijdsgroep 7 tot en met 11 jaar. Foto: Musicalfabriek

Musicalfabriek Groenlo zoekt deelnemers voor The Wiz

Musicalfabriek Groenlo zoekt deelnemers voor The Wiz

GROENLO - De Musicalfabriek Groenlo is alweer volop aan het repeteren voor de nieuwe Musical: The Wiz, uitvoeringsdatum is eind okt 2022. Creatief denken is wel besteed aan de Musicalfabriekgroenlo, want ondanks het ontbreken van vele fysieke lessen door corona, hebben ze afgelopen jaar een Musicalfilm uitgebracht: The Beauty and The Beast. Deze is te zien op de website: www.musicalfabriekgroenlo.nl.

De audities voor de nieuwe musical The Wiz ‘Can you feel the brand new day’ zijn alweer in volle gang. Voor acteren is dit 27 oktober en voor zang is dit op 3 november. Wil jij ook meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@musicalfabriekgroenlo.nl.. Meer info is te vinden op de website: www.musicalfabriekgroenlo.nl.

Leden van de Musicalfabriek zijn opgedeeld in twee groepen. Er is een groep van 7 jaar t/m 11 jaar en een van 12 jaar t/m 18 jaar. Leeftijd is niet direct bepalend, er wordt vooral gekeken naar waar jij jezelf het beste in voelt en waar de docenten denken dat jij geschikt voor bent. Na de audities kan je je ook nog aanmelden tot eind januari, maar dan kan je enkel nog meedoen in het ensemble.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden