Vlnr: Ingrid Wekking, Agnes Wolters en Annette Veuger poseren in kleding uit de boetiek. Foto: PR

Vlnr: Ingrid Wekking, Agnes Wolters en Annette Veuger poseren in kleding uit de boetiek. Foto: PR

Nieuwe gezichten bij Lyfstyl

Economie

LICHTENVOORDE - Lyfstyl is gestart in 2013 en heeft inmiddels ruimschoots haar bestaansrecht bewezen. Recentelijk heeft Marloes Polman haar stokje overgedragen aan Annette. Marloes had andere plannen en Annette was al jaren vaste klant en fan van Lyfstyl, dus na rijp beraad was de stap snel gezet. Samen met Ingrid Wekking en Agnes Wolters vormt Annette nu het nieuwe team van de gezellige tweedehandsboetiek aan de Varkensmarkt 4 in het centrum van Lichtenvoorde. 

Duurzaamheid en werkwijze
Duurzaamheid is hét thema van deze tijd. Door kleding een tweede leven te geven dragen koper én verkoper hun steentje bij aan een een schonere planeet. De tweedehands stukken worden particulier ingebracht. De oud-eigenaar krijgt na verkoop 40 procent van de opbrengst. De items worden door het team geselecteerd op kwaliteit, kleur en of het in de boetiek past. Kledingstukken die niet verkocht worden, komen altijd goed terecht; ze gaan naar het goede doel: de kledingbank Doetinchem of stichting Zozijn.

De boetiek wordt met veel enthousiasme gerund door de dames. Er wordt gebruik gemaakt van kleur- en stijladvies om met het veelzijdige aanbod voor mensen een eigen unieke stijl te creëren. Naast kleding zijn er ook schoenen, tasjes, sieraden en make-up om van top tot teen te shinen.

Workshops
De boetiek is niet alleen een schatkamer voor het ontdekken van verrassend leuke tweedehands kleding. Lyfstyl verzorgt workshops voor persoonlijk advies of in groepsverband; leuk voor een vriendinnen- of personeelsuitje. De workshops worden in overleg samengesteld en thema’s kunnen zijn: persoonlijk advies in kleur, kledingstijl en make-up, vaak in combinatie.

Feestelijke aftrap
De start met het nieuwe team wordt feestelijk ingeluid in het weekend van 19 en 20 augustus, met een hapje en een drankje en speciale acties. De boetiek is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom geregeld een kijkje nemen, regelmatig worden er weer nieuwe, hippe items aangeboden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna