Afbeelding
Pr

Twee nieuwe “notarissen” voor Roerdink Grijsen

Zakelijk

Roerdink Grijsen Notarissen, uit Groenlo en Eibergen, krijgt twee nieuwe “notarissen” erbij. Vanaf april worden twee ervaren juristen toegevoegd aan het team: Annelies Hoentjen-van Asperen als senior kandidaat-notaris en Roelien Rijks als toegevoegd notaris.

Groeiende vraag 

Het kantoor wordt uitgebreid vanwege de groeiende vraag naar specialisten op het gebied van testamenten, levenstestamenten en besparing van erfbelasting. Met ieder zo’n 25 jaar in het notariaat, brengen Annelies en Roelien een schat aan dergelijke kennis en ervaring met zich mee.

“De komst van Annelies en Roelien is een mooie versterking van ons team,” zeggen notarissen Edwin Roerdink en Mardine Grijsen. “Hun uitgebreide ervaring en persoonlijkheid, sluiten mooi aan bij hetgeen waar wij met ons kantoor voor willen staan: deskundigen die tijd nemen voor hun klant, om in simpele woorden een moeilijke materie uit te leggen.”

Annelies: “Ik heb me de afgelopen jaren met name bezig gehouden met agrarische bedrijfsoverdrachten en het familierecht wat daarbij komt kijken. Ik zet dat graag voort in dit fijne stukje Achterhoek. Dit lijkt me een mooie uitdaging, waar ik veel zin in heb!”. Roelien vult aan: “Na meer dan 17 jaar werkzaam te zijn geweest op het notariskantoor in Lochem, verheug ik mij op de overstap. Als toegevoegd notaris zal ik als familierechtspecialist op beide vestigingen werkzaam zijn; daarnaast kunnen mensen bij mij ook terecht voor advies over besparing van erfbelasting en mediation.

Plezierige (werk)omgeving 

Met de recente aanwinsten van Annelies en Roelien bestaat het team uit 20 collega’s. Op het kantoor heerst een informele werksfeer en de collega’s samen creëren een plezierige (werk)omgeving. Het kantoor kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst en blijft inspelen op de behoeften van hun cliënten. Hun specialisaties in familierecht, nalatenschapsplanning en agrarisch recht blijven groeien, terwijl ze ook veel waarde hechten aan de andere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht en onroerend goed. Of het nu gaat om het oprichten van een bedrijf, de overdracht van een woning of het opstellen van testamenten, bij het kantoor staan ze klaar om cliënten zo goed mogelijk te begeleiden bij elke (notariële) fase van hun leven.

Vrijblijvend adviesgesprek

Roerdink Grijsen Notarissen nodigt iedereen uit die behoefte heeft aan advies over bijvoorbeeld testamenten, levenstestamenten of erfenissen om contact op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het team staat klaar om te helpen en cliënten te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun juridische zaken. Ook als mensen reeds een testament hebben opgesteld dat al wat jaartjes oud is, kunnen zij dit bij Roerdink Grijsen vrijblijvend laten controleren of het nog steeds overeenkomt met hun wensen en behoeften. Hun motto hierbij is: ‘wat goed is, is goed’; een eerlijk advies staat altijd voorop.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.rgnotarissen.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met hun kantoren in Groenlo of Eibergen via e-mail info@rgnotarissen.nl of telefonisch op 0544-461925 (Groenlo) of 0545 726199 (Eibergen).

“Dit artikel wordt u aangeboden door Roerdink Grijsen Notarissen, het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant