Xian Wei Lu in haar praktijk EQ Touch. Foto: Marcel te Brake

Xian Wei Lu in haar praktijk EQ Touch. Foto: Marcel te Brake

EQTouch: Balans vinden met counseling en verfijnde massages - Van klacht naar kracht

Economie

LICHTENVOORDE – Niet nieuw in het vak: In juli 2012 startte Xian Wei haar counselingpraktijk vanuit huis in Holten. Na twee jaar voegde ze massages toe aan haar diensten. Sinds januari 2024 heeft Xian Wei haar intrek genomen in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Mercatorstraat 40 in Lichtenvoorde. 

Achtergrond en Inspiratie
Xian, voorheen boekhoudkundig medewerkster, ontdekte dat cliënten behoefte hadden aan zowel een geordende boekhouding als emotionele ondersteuning. Met deze inzichten en haar eigen levenservaring begon ze haar praktijk, gericht op counseling en later uitgebreid met diverse massages.

Diversiteit aan Massages
EQTouch biedt een uitgebreide selectie aan massages, van revitaliserende stoelmassages tot weelderige Ayurvedische behandelingen. Na een telefonische intake adviseert Xian de juiste behandeling om verlichting te bieden, met als doel cliënten van klacht naar kracht te begeleiden. Stoelmassages op de werkplek zijn ontworpen om de energie te stimuleren en de productiviteit te verhogen, waardoor een optimale balans wordt gecreëerd tussen welzijn en prestaties.

Hand- en Voetreflexmassage
Voor mensen die niet van ‘friemeligheid’ aan hun lijf houden maar toch willen genieten van ontspanning, zijn handreflexmassage en voetreflexmassage een aanrader. “Net als de voetzolen bevatten ook de handen en voeten zones die door middel van aanraking en massage zorgen voor ontspanning en verlichting van klachten op andere plekken in het lichaam. Zo kunt u toch de helende kracht van massage inzetten.

Faciliteiten en Extra’s
Bijzonder voor de praktijk van Xian is dat cliënten vooraf gebruik kunnen maken van de therapeutische infrarood sauna om al lekker ontspannen aan de behandeling te beginnen. Ook is het mogelijk voor de behandeling gebruik te maken van de douche.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand verrassen met een uniek en ontspannend geschenk? Schenk een persoonlijke EQTouch massagecadeaubon, ideaal voor iedereen die wel wat rust en verwennerij kan gebruiken. Tevens zijn er waardebonnen beschikbaar vanaf € 10,- die kunnen worden ingewisseld voor diverse behandelingen en counseling.

Afspraken en kennismaking
Voor meer informatie en tarieven kunnen geïnteresseerden terecht op www.eqtouch.nl. Afspraken kunnen gemaakt worden via 06 2539 0317 of per e-mail op info@eqtouch.nl. Voor een persoonlijke kennismaking is men op afspraak welkom.

‘Ontdek de helende kracht van onze massages en counseling voor rust te midden van hectiek. Ik help u van klacht naar kracht.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna