Aafke Heinen in haar conceptstore aan de Katharijnesteeg 7 in Lichtenvoorde. Foto: Annekée Cuppers
Aafke Heinen in haar conceptstore aan de Katharijnesteeg 7 in Lichtenvoorde. Foto: Annekée Cuppers

Nieuw in Lichtenvoorde: AAF Interieuradvies en conceptstore

Zakelijk

LICHTENVOORDE - Aafke Heinen uit Bredevoort is sinds kort de trotse eigenaresse van de eerste conceptstore in Lichtenvoorde. De interieuradviseuse en -styliste die haar winkel aan de Katharijnesteeg 7 tevens als kantoor gebruikt, opent per vrijdag 5 april officieel de deuren voor publiek. Hier kun je naast interieuradvies ook terecht voor verf van LAB Paint, behang, vloeren, linnen raambekleding en woonaccessoires. “Unieke items die mijn stijl, mijn concept weerspiegelen en die je niet zo snel ergens anders vindt.”

Aafke begon haar bedrijf in 2021 vanuit huis en presenteerde zich veelvuldig op braderieën in de regio om naamsbekendheid te creëren. Al snel groeide het interieuradviesbureau met webshop uit zijn jasje. Met inmiddels drie opgroeiende kinderen in huis was de gang naar een fysieke winkel in combinatie met kantoor een logische vervolgstap. “Ik ben superblij met deze mooie ruimte. Hier kan ik klanten ontvangen voor advies en ze direct kleuren en stalen laten zien. Daarnaast verkoop ik in de winkel lifestyleproducten. Bijzondere producten van goede kwaliteit die niet iedereen al heeft. Prachtig en uniek handgemaakt servies, festivaltasjes maar dan net even anders, lampen, kandelaars, kussens, kleinmeubelen, noem het maar op. Dat is het leuke aan een conceptstore. Het assortiment weerspiegelt de stijl van de eigenaar. Loop ik tegen een leuk jasje aan, verkoop ik die in de winkel. Zo is er iedere keer weer een ander aanbod.”

De feestelijke opening van AAF Interieuradvies & conceptstore vindt plaats op vrijdag 5 april om 10.00 uur. Vanaf dan gelden de reguliere openingstijden: maandag en dinsdag op afspraak, woensdag gesloten, donderdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Koopzondag 7 april is de winkel geopend van 13.00 tot 17.00 uur.


aafinterieuradviesenstyling.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant