Afbeelding

LUX skin | beauty presenteert haar nieuwe naam

Partnerbijdrage

LICHTENVOORDE - Beautystudio Kris heeft al twee jaar zijn vertrouwde plek aan de Rapenburgsestraat nr. 10, maar sinds kort draagt het een andere naam. Op zondag 18 december werd de salon omgedoopt tot LUX skin | beauty. De nieuwe naam werd feestelijk gepresenteerd tijdens de officiële, vanwege corona uitgestelde, opening. “LUX staat voor de intensieve aandacht en luxe behandelingen die wij de klant bieden,” vertelt eigenaresse Kristel. “Skin | Beauty staat voor de specialisaties die wij in huis hebben op gebied van huidverbetering en beauty.”

‘Beautystudio Kris’ uit haar jasje gegroeid 
Kristel begon in 2016 haar schoonheidssalon aan huis genaamd ‘Beautystudio Kris’. Sindsdien heeft de salon een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Kristels eenmanszaak groeide in snel tempo uit tot een salon met een team van zes dames. In 2020 verhuisden ze naar de Rapenburgsestraat. “De oude naam volstond niet meer”, vertelt Kristel, “van alleen Kris is geen sprake meer, we doen het met het hele team samen. Iedereen heeft haar eigen specialiteit, daardoor beschikken we over een heel divers en uitgebreid aanbod, allemaal onder één dak. Het fijne en professionele team dat we hebben, zorgt voor een prettige sfeer in de salon. Dit is voor ons een belangrijk kernpunt, want we willen de klant een ultiem moment van ontspanning en me-time bezorgen. Daarom luidt onze slogan: Laat je in de watten leggen en wees lekker jezelf, dat doen wij ook!

Natuurlijk mooi
Wij geloven in de kracht van de natuur, daarom werken we bij LUX zoveel mogelijk op natuurlijke wijze. Dat betekent dat we veelal gebruik maken van producten die vegan, parabeenvrij en dierproefvrij zijn. Alle behandelingen voeren we uit met de hand, waardoor de huid niet teveel belast wordt en er geen heftige reacties ontstaan. Deze duurzame manier van behandelen levert uiteindelijk huidverbetering op voor de lange termijn. Of het nu gaat om een droge huid, rimpels, pigmentvlekken of acne, voor ieder huidprobleem bieden wij een behandeling op maat. Niemand hoeft hier de salon uit te stappen met een extreem rood of geïrriteerd gezicht.”

Van massage tot make-up
LUX heeft nog meer te bieden dan alleen huidverbetering. Kleuren en modelleren van wenkbrauwen en wimpers bijvoorbeeld, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook waxbehandelingen zijn mogelijk, denk hierbij aan het waxen van de benen of bikinilijn. In de sfeervolle salon bevindt zich tevens een pedicure- en manicure afdeling en wat te denken van een voetspa, ook leuk als uitje met een vriendin. Zelfs voor een ontspannen (zwangerschaps-)massage kun je bij LUX terecht. Iets te vieren? De specialistes maken je mooi en brengen met passie en ervaring een passende make-up aan, in de salon of op locatie.

LUX Skin | Beauty
Rapenburgsestraat 10
7131 CX Lichtenvoorde
www.luxskinbeauty.nl
info@luxskinbeauty.nl
06-575 00 642

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna