Foto:PR
Foto:PR

Inspireren, adviseren en leveren. Dat is wat we doen.

Partnerbijdrage

A18 Sierbestrating inspireert, adviseert en levert hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke ‘harde’ materialen voor de buitenruimte: Sierbestrating, tuinhout, overkappingen, verlichting en toebehorende materialen. We doen dit door online en in de showtuin te inspireren, open, eerlijk en transparant advies te geven en op tijd te leveren. Samen met flexibiliteit in de service kunnen we iedere particulier, stratenmaker en hovenier in de regio bedienen.

Showtuin
We beschikken over een compleet assortiment, weergegeven in onze 1400m2 grote showtuin. In inspiratiehoekjes vind je de mooiste opstellingen en laatste trends. Heb je ideeën voor sierbestrating in jouw tuin opgedaan in onze webshop? Dan is de showtuin ideaal om verschillende opties en formaten van stenen met elkaar te vergelijken. 

Het team
Ons team bestaat uit een mix van jong talent en jarenlange expertise. De gemene deler is dat we met een glimlach op het gezicht werken en we altijd het beste advies willen geven. Een mooie tuin creëer je samen. Dat doen we met jou als particulier, hovenier of stratenmaker.. Heb je tips nodig over de afwatering, aanleg van de stenen of onderhoud? Wij adviseren je. 

Grote voorraad
We beschikken over grote voorraden sierbestrating en toebehoren. Zodoende kunnen we snelle levertijden bieden. Blijkt bij de aanleg dat je een aantal m2 of toebehoren tekort komt? Wij zorgen dat het snel bij je is, zodat jij verder kunt met jouw tuin of voor jouw klant.

Wil je eerlijk advies over betaalbare sierbestrating?

Kom eens naar A18 Sierbestrating, Fabriekstraat 49 in Doetinchem.
www.a18sierbestrating.nl

‘Dit artikel wordt u aangeboden door A18 sierbestratingen. Het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Foto:PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna