Ladies Night bij Erve Kots

Ook exclusieve hoedjes worden getoond op de Ladies Night. Foto: PR
Ook exclusieve hoedjes worden getoond op de Ladies Night. Foto: PR

LIEVELDE - Erve Kots is op donderdagavond 29 november het toneel van een Ladies Night, een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends.

Ruim veertig standhouders tonen exclusieve zaken op het gebied van lifestyle, mode, bruidsmode, lingerie, cadeaus, wellness, make-up, trends, hairstylist en prachtige bloemen. Mart Hillen verzorgt de muzikale omlijsting van de avond.

Bezoekers worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje. De gehele avond kan iedereen genieten van diverse drankjes en cocktails. De koks van Erve Kots zorgen voor lekkere hapjes, die iedereen kan bestellen aan de bar.

De zaal gaat open om 19.00 uur open. De avond wordt rond 22.30 uur afgesloten.

Mannen naar 't Brouwhoes
Op deze avond zijn de mannen niet welkom in de zalen van Erve Kots, maar wél in de 'man cave' van 't Brouwhoes. De Bier Experience geeft inzicht in de wijze waarop bier wordt gebrouwen. Natuurlijk zijn er ook diverse biertjes te proeven in het biercafé.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te bestellen via facebook.com/ladiesnightervekots of telefonisch op nummer 0544-371691.

Meer berichten