Help 't Hooiland aan stemmen voor Kern met Pit
<p>Dde ontmoetingstuin rondom wijkgebouw De Schoppe van wijkvereniging &#39;t Hooiland. Foto: Joan Ederveen/archief Achterhoek Nieuws</p>

Dde ontmoetingstuin rondom wijkgebouw De Schoppe van wijkvereniging 't Hooiland. Foto: Joan Ederveen/archief Achterhoek Nieuws

Help 't Hooiland aan stemmen voor Kern met Pit

Help 't Hooiland aan stemmen voor Kern met Pit

LICHTENVOORDE - Het project 'Beweegtuin voor ouderen' van wijkvereniging 't Hooiland in Lichtenvoorde is een van de vijf Gelderse genomineerden voor de Kern met Pit 2020. Deze beweegtuin is onderdeel van de twee jaar geleden gerealiseerde ontmoetingstuin en is bedoeld om ouderen meer te laten bewegen en met elkaar in contact te brengen.

De beweegtuin is bedoeld voor zowel ouderen uit de wijk als bewoners van de nabij gelegen zorginstelling Mariënhof van Marga Klompé. De beweegtoestellen stimuleren op een laagdrempelige wijze het verbeteren of op peil houden van de conditie en ouderen uit de zorginstelling en ouderen uit de wijk ontmoeten elkaar zo op een geheel natuurlijke wijze. Voor dit project ontving de wijkvereniging een bijdrage van 1000 euro namens Kern met Pit.

Met deze nominatie dingt 't Hooiland mee naar een extra prijs van 3000 euro. Hiervoor kunnen zij uw stem goed gebruiken. Wilt u 't Hooiland steunen? Ga naar www.kernmetpit.nl en breng uw stem uit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden