Klei boetseren. Foto: KVT
Klei boetseren. Foto: KVT

KVT biedt teken-, schilder- en keramieklessen

LICHTENVOORDE - De herfst is begonnen en we gaan de donkere wintermaanden weer in. Misschien een goed moment om aan te sluiten bij de KVT-vereniging (Kreatief in Vrije Tijd). Je kunt hier tekenen, schilderen, collages maken, werken met klei samen met een groep enthousiaste leden waarbij gezelligheid ook een belangrijke rol speelt. Dit alles onder begeleiding van gekwalificeerde docenten. 

Er zijn per week 4 bijeenkomsten voor tekenen/schilderen en drie bijeenkomsten voor het werken met klei. De lessen duren twee uur en vinden plaats in een groot lokaal bij sociaal cultureel centrum Den Diek. Hier is het materiaal dat je nodig hebt voor klei allemaal aanwezig. Hiervoor betaal je materiaalgeld. De schilders nemen meestal hun eigen materiaal mee. Er zijn ezels aanwezig of je kunt aan een tafel werken. Als je begint met tekenen/schilderen is er altijd wel papier en tekenmateriaal aanwezig. Verdere aanschaf van materiaal kan in overleg met de docent. Je kunt kosteloos twee lessen bijwonen om te ervaren of dit iets voor je is.

Naast de lessen organiseert de vereniging nog extra activiteiten, zoals Raku stoken, buiten schilderen, zomercursus en nu in oktober wat later dan normaal (vanwege corona) de atelierdag. Op deze dag worden alle leden uitgenodigd om op een andere locatie (St. Bernardusgebouw) samen aan het werk te gaan voor langere tijd. Een leerzame dag waarbij je ook kennis maakt met leden die op een ander dagdeel komen dan jij.

Meer informatie: Kvt.lichtenvoorde@gmail.com of 06 23 32 67 70.


www.kvt-lichtenvoorde.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden