Bij de vorige kleurplatenwedstrijd mocht het Ondernemersfonds vele prachtig ingekleurde kleurplaten ontvangen. Foto: OFL
Bij de vorige kleurplatenwedstrijd mocht het Ondernemersfonds vele prachtig ingekleurde kleurplaten ontvangen. Foto: OFL

Centrumondernemers komen met kleurplatenactie: ‘Kleur de centrumstraten’

Economie

LICHTENVOORDE - Deze week laten centrumondernemers huis-aan-huis met de Elna mee, kleurplaten voor kinderen bezorgen. Er zijn drie verschillende kleurplaten waarop de Lichtenvoordse leeuw Dahleo leuke winteravonturen beleeft in het centrum van Lichtenvoorde. Voor de leukste, de mooiste, de meest verrassende kleurplaten die worden ingeleverd, hebben de winkeliers en horeca leuke prijzen te verdelen. In maart wordt de uitslag bekend gemaakt.

Een schaatsende Dahleo voor de muurschildering met de boekenkast of lekkere marshmallows makend boven een vuur in de Rapenburgsestraat. Of Dahleo de leeuw die in de sneeuw op de Varkensmarkt druk bezig is met een grote sneeuwpop. Pak stift, potlood of (vinger)verf, wasco maar blijf binnen de lijntjes en geef de winkelstraten kleur. Lichtenvoorde mag er in de winterperiode best meer vrolijker uitzien!

Wanneer de kleurplaat af is kun je deze inleveren bij Blokker, Brazzel of meneer Kees. Doe vóór 1 maart 2023 in en win! 

Winkeliers, (haar/schoonheids)stylisten en horeca van het Ondernemersfonds Lichtenvoorde gaan komend jaar vaker kleurrijk uitpakken. Zij organiseren bijzondere dagen en acties. De kleurplatenactie is er één van naast de Kofferbaksale, Zomerse avonden, Let it Snow, de koopzondagen en de Zomermarkt. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna