Het LIVO-team dat meedeed aan de Gelderse lange baan kampioenschappen. Foto: R. Holweg

Het LIVO-team dat meedeed aan de Gelderse lange baan kampioenschappen. Foto: R. Holweg

LIVO-zwemmers halen uitstekende resultaten op regionaal kampioenschap

Sport

LICHTENVOORDE - De zwemploeg van LIVO heeft tijdens de Gelderse lange baan kampioenschappen in Nijmegen een uitstekende prestatie geleverd.

Vol goede moed en vastberadenheid gingen de zwemmers van LIVO van start, vastbesloten om er een prachtig kampioenschap van te maken. Het team, bestaande uit Aline Meuleman, Mijntje Wopereis, Lynn Rötter, Yuna Stoteler, Nicole Krabben en Tess Wolterink, verscheen maar liefst 39 keer aan de start, waarvan tien starts werden bekroond met een medaille.

Aline Meuleman behaalde twee gouden medailles op de 200 meter vlinderslag en de 400 meter borstcrawl, en won daarnaast nog twee zilveren medailles op de 200 meter en de 400 meter wisselslag. Lynn Rötter behaalde een zilveren medaille op de 50 meter borstcrawl en vier bronzen medailles op de 100 meter, 200 meter en 400 meter borstcrawl, en de 200 meter wisselslag. Mijntje Wopereis veroverde een bronzen medaille op de 100 meter rugslag. Daarnaast hebben Yuna Stoteler, Nicole Krabben en Tess Wolterink allemaal indrukwekkende persoonlijke records gezwommen. 

Zwemmers, ouders en trainers kunnen terugkijken op een uiterst succesvol kampioenschap.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna