Barbershopkoor Njoy.
Barbershopkoor Njoy.

Najaarsconcert Lichtenvoords Mannenkoor met Barbershopkoor Njoy (met juiste foto)

Algemeen

Lichtenvoorde - Op zondag 29 november om 14.30 uur geeft het Lichtenvoords Mannenkoor een Najaarsconcert met medewerking van het Achterhoeks barbershopkoor Njoy in de Koppelpaarden te Lichtenvoorde. Per abuis is vorige week de verkeerde foto van Njoy in de Elna terechtgekomen. Bij deze de juiste foto van Barbershopkoor Njoy! 

Njoy is een vrouwen Barbershop & Closeharmony-koor, opgericht in 2002. Zij staat onder leiding van de oud dirigent van het LMK, Jurrien Zaagman. Njoy zingt Barbershop- & Closeharmonysongs, dit is 4-stemmige, a capella gezongen lichte muziek. In beide zangstijlen wordt de zang ondersteund door een presentatie van bewegingen en lichaamstaal. Het Lichtenvoords Mannenkoor zal zich tijdens dit concert ook presenteren in een wat lichtere stijl. Onder leiding van haar nieuwe dirigent Gerard Berendsen brengt zij o.a.: The day you sang this song, dit is een eigentijdse ode aan Beethoven, Danny Boy, dit gaat over een gesneuvelde Schotse soldaat en Love at Home, over het belang van de liefde in eigen huis. Het LMK wordt bij een paar stukken begeleid op de piano door Jurrien Zaagman.

Hoewel de entree gratis is, mag u na afloop uw waardering in een vrije gift tot uiting brengen. In de pauze is er gelegenheid om een drankje te drinken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant