Foto: PR
Foto: PR

Zieuwent Live! viert tweede lustrum

Algemeen

ZIEUWENT - Zieuwent Live!: werd er elk jaar al een feestje van gemaakt, de organisatoren zijn nu helemaal van plan om er een feestje van te maken. Zieuwent Live! staat voor de tiende keer op het podium aan de vooravond van de kermis. Het publiek krijgt een potpourri van de beste, leukste, grappigste nummers van de afgelopen jaren te horen. Volgens de organisatoren is dat een garantie voor een avond met geweldige muziek.

Terugkijkend op de afgelopen negen edities mag de organisatie van Zieuwent Live! constateren dat de formule nog steeds werkt. Elk jaar komen er weer nieuwe muzikanten bij. "Wat is er leuker dan een stel enthousiaste muzikanten op het podium te zien, die na een half jaar keihard oefenen eindelijk mogen laten zien wat ze kunnen. En vooral ook wat ze geleerd hebben. De vooruitgang bij sommige muzikanten is opmerkelijk te noemen. Een prima leerschool, zo blijkt. En wat zijn er al grote namen voorbij gekomen die het later elders in de muziek (en wereld) gemaakt hebben. Zieuwent doet het heel goed op muzikaal gebied", aldus de organisatoren. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, horeca en muzikanten had dit niet gekund. En natuurlijk kan het helemaal niet zonder het publiek.

Het bijzondere aan deze avond is, dat het concept aanslaat bij jong én oud, zowel op het podium als in de zaal. Zowel de jongeren als de veertigplussers voelen zich er thuis. Daarop is ook de muziek afgestemd. De tiende editie van Zieuwent Live! is op vrijdag 27 mei in de feesttent in de Mollemansweide in Zieuwent. Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Spar, Het Witte Paard en het Parochiehuis voor € 6,50; aan de avondkassa € 8,00. De tent is open vanaf 20.00 uur.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant