Livoleden Gelders kampioen

Algemeen

LICHTENVOORDE - Tijdens de Gelderse B-kampioenschappen, die op 18 en 19 juni in zwembad De Grote Koppel in Arnhem werden gezwommen, heeft de zwemploeg van ZPC LIVO uitstekend gepresteerd. Het leverde maar liefst drie kampioenen op. Behalve drie keer goud, waren er ook nog acht zilveren en vijf bronzen medailles te bewonderen. Er werden tevens veel persoonlijke records gezwommen.

Goud was er voor Aline Meuleman op de 100 meter vlinderslag, Ruben Knufing op dezelfde afstand en de meisjes estafetteploeg, bestaande uit Aline Meuleman, Babette klein Goldewijk, Indy te Molder en Lieze Heuvels, op de 4x 100 meter vrije slag.
Een zilveren medaille werd behaald door Indy te Molder op de 100 meter rugslag, Lieze Heuvels op dezelfde afstand, Jesse Beerten, eveneens op de 100 meter rugslag en 200 meter wisselslag, Ruben Knufing op de 200 meter wisselslag, Mart Bluiminck op de 50 meter schoolslag en 100 meter vlinderslag en de heren estafetteploeg op de 4x 100 meter wisselslag, bestaande uit Ruben Knufing, Jesse Beerten, Dave Holweg en Mart Bluiminck.
Een bronzen plak werd omgehangen bij Babette klein Goldewijk op de 100 meter vlinderslag, Indy te Molder op de 100 meter vrije slag, Jesse Beerten op de 100 meter vlinderslag en 100 meter schoolslag en Mart Bluiminck op de 200 meter wisselslag.
Verder hebben deelgenomen aan deze wedstrijd: Amber Knufing, Iris Huinink, Naomi Oolthuis en Kirsten Remerie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant