ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - In Careaz Antoniushove wordt elke vrijdag het ZSOM-televisieprogramma uitgezonden. Het programma begint om 15.00 uur. Deze week staan de volgende onderwerpen op de agenda.

ZSOM Regiojournaal
Het laatste nieuws en actualiteiten uit de regio.

Haaksbergse revue
Op zaterdag 21 maart 2015 werd de 59ste revue van revuegezelschap Allo Jannao opgenomen in theater de Kappen te Haaksbergen. De laatste jaren wordt iedere twee jaar een nieuwe revue door het eigen gezelschap geschreven en opgevoerd. Een ouderwetse revue met dans, zang en leuke sketches. Centraal in deze revue staan Graads en Jannaô , zij vormen met elkaar het revue-echtpaar. Door de vele repetities zijn ze goed op elkaar ingespeeld en samen met hun dochter Truike vormen ze een passend geheel. Ook de duidelijk aanwezige zus van Jannaô, Leida, is ieder jaar van de partij. Tone, de vrijgezel, en 't oale Gaitjan, komen vaak bij hen op bezoek en zo maken ze samen van alles mee.
Ook in 2017 zal de ZSOM weer opnames maken van hun 60ste revue, maar we gaan nog even terug naar 2015! Kijk naar het derde deel van "Allo Jannao".

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals het laatste nieuws en actualiteiten uit de regio.

Natuurkijkjes
Aan de Deventer Kunstweg tussen Groenlo en Eibergen ligt de natuurtuin van Henk Lammers. Een natuurtuin die 10 jaar geleden is ontworpen en aangelegd door Henk Lammers zelf. Alles wat in deze bijzondere natuurtuin thuishoort, kan men hier vinden: waterpoel, kikkerpoel, een wespenhotel en veel vlinders, vogels en libellen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Dit maal kan men kijken naar de groei en bloei van de eerste drie maanden van het jaar van natuurtuin De Weerkamp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant