Mede dankzij de ontwikkeling van het nieuwe faciliteitengebouw op Résidence Lichtenvoorde zijn er op het vakantiepark faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een binnenzwembad, fitness, bowlingbanen en een restaurant. Foto: PR.
Mede dankzij de ontwikkeling van het nieuwe faciliteitengebouw op Résidence Lichtenvoorde zijn er op het vakantiepark faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een binnenzwembad, fitness, bowlingbanen en een restaurant. Foto: PR.

Résidence Lichtenvoorde 'Beste vakantiepark voor vijftigplussers'

Algemeen

LICHTENVOORDE - TopParken Résidence Lichtenvoorde is door BungalowSpecials uitgeroepen tot het 'Beste vakantiepark voor vijftigplussers' in Nederland. De uitverkiezing 'Beste vakantiepark voor vijftigplussers' is een nieuwe categorie binnen de jaarlijkse prijsuitreiking van BungalowSpecials. Vorige week ontving Résidence Lichtenvoorde deze prijs.

Door Jan Hendriksen

Met een 8,3 als gemiddeld cijfer pakt TopParken Résidence Lichtenvoorde de 50 plus Award. Bezoekers zijn vooral erg te spreken over de accommodatie en de goede voorzieningen. Zo vertelt één van de gasten: "De bungalow was van alle gemakken voorzien en het park was zeer goed verzorgd." Daarnaast valt ook de regio erg in de smaak. Bezoekers zijn erg te spreken over de fietsvriendelijke omgeving. Parkmanager Rodney de Haas van Résidence Lichtenvoorde is ook zeer verguld met de gewonnen prijs: "Deze prijs is voor ons een beloning voor de groei die we in korte termijn hebben doorgemaakt. We zijn er dan ook trots op dat we met ons team deze prijs in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit en gastgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het is een mooie bevestiging van onze gasten en daarvoor zijn we enorm dankbaar."

Genieten
Op Résidence Lichtenvoorde kan men genieten van een heerlijke vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een van de ruime kampeerplaatsen. Daarnaast is er op het vakantiepark de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen voor eigen gebruik of als renderende belegging. Mede dankzij de ontwikkeling van het nieuwe faciliteitengebouw op Résidence Lichtenvoorde zijn er op het vakantiepark faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals een binnenzwembad, fitness, bowlingbanen en een restaurant.

Terugkerend
De BungalowSpecials Awards is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij prijzen worden uitgereikt aan de beste vakantieparken van Nederland, België en Duitsland. De Awards worden gekozen door gasten die via BungalowSpecials een verblijf op een vakantiepark hebben geboekt. Na de vakantie krijgen deze gasten een uitnodiging voor het schrijven van een review en op basis hiervan worden de Awards uitgereikt. Om in aanmerking te komen voor een Award dient ieder vakantiepark minimaal tien beoordelingen uit het voorgaande jaar te hebben.

Sikkeler Ruurlo
Provincie Gelderland heeft tijdens de uitreiking van de BungalowSpecials Awards maar liefst vijf prijzen binnengesleept. Hiermee is de provincie na Overijssel, wat zes Awards heeft gewonnen, de grote winnaar van de Awards. Landal Miggelenberg in Hoenderloo is de grootste winnaar en sleept de Awards voor 'Meest sfeervolle vakantiepark' en 'Meest klantvriendelijke vakantiepark' binnen. Naast Landal Miggelenberg valt ook Park Berkenrhode Wekerom in de prijzen. Dit vakantiepark wint de Award voor 'Het beste vakantiepark op de Veluwe'. Buitengoed 't Sikkeler in Ruurlo heeft haar positie niet afgestaan en won evenals vorig jaar de Award voor 'Het beste vakantiepark in de Achterhoek'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant