Bibliodrama in St. Paulusparochie

Algemeen

REGIO - De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie, met kerkgemeenschappen in Beltrum, Eibergen, Groenlo, Lievelde, Neede, Rekken en Rietmolen, organiseert allerlei activiteiten en lezingen (zie www.stpaulusparochie.nl onder ontmoeting & inspiratie). Onlangs was een inspirerende film te zien, met een boeiend nagesprek. Eén van de volgende activiteiten heet Bibliodrama.

Bibliodrama is een werkvorm, om mensen zich in te laten leven in een Bijbelverhaal en te laten ervaren hoe men zelf in het verhaal staat. Het is vaak verrassend wat dat oplevert. Bibliodrama is geen toneel spelen. Men hoeft zich niet voor te bereiden. De groep leest samen een Bijbelverhaal en bespreekt het. Daarna kiest iedereen een rol en wordt het verhaal gespeeld, onder leiding van Annette Zoet, pastoraal werker van de St. Paulusparochie.
Iedereen die dit ook wel eens wil proberen, kan zich tot 25 februari opgeven bij Peter Müller: 0544 463045 of pjamueller@gmail.com en laten weten of de voorkeur naar een middag of een avond uitgaat. In overleg met degenen die geïnteresseerd zijn, wordt vervolgens een afspraak gemaakt in de maand maart. De plaats wordt ook dan pas bepaald.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant