Jaarvergadering KBO, afscheid Bep Reinders

Algemeen

VRAGENDER - KBO Vragender hield op donderdag 17 februari haar jaarvergadering in zaal Overkamp. Ongeveer vijftig leden waren aanwezig.

Na de opening memoreert de voorzitter het afgelopen verenigingsjaar. KBO mocht zich verheugen op 31 nieuwe leden, een teken dat KBO een krachtige belangenorganisatie is.

In het afgelopen verenigingsjaar zijn tien leden overleden, waaronder een paar jonge leden. De voorzitter vroeg aan de aanwezigen een moment van stilte uit respect voor en ter nagedachtenis aan de overledenen. De vergadering begon met de gebruikelijke onderwerpen. Het jaarverslag, zowel secretarieel als financieel. De kascontrolecommissie stelde voor de penningmeester decharge te verlenen.

Afscheid bestuurslid mevrouw Bep Reinders
Bep Reinders was aftredend. In 2010 is zij als bestuurslid aangetreden, maar heeft nu besloten zich niet herkiesbaar te stellen. De voorzitter dankt Bep voor haar inzet. Bep werd geroemd vanwege de precieze uitvoering van haar taak, haar inspiratie. Maar ook haar gastvrijheid, haar manier om mensen te verwennen. Ze was plichtsgetrouw, pakte alles op onder andere het organiseren van busreizen. Met een presentje, een mooie bos bloemen en veel applaus werd er afscheid van Bep genomen als bestuurslid. Ze blijft als lid betrokken bij de vereniging en blijft ook actief als Nestor bezorgster. Dini Geessink is gekozen als nieuw bestuurslid. Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn. Waarbij zowel de firma Overkamp als het kermiscomité royaal trakteerden.

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant