Antonius in Vragender druk met voorbereiding The Show Must Go On. Foto: PR
Antonius in Vragender druk met voorbereiding The Show Must Go On. Foto: PR

Antonius presenteert The Show must go on

Algemeen

VRAGENDER - Enkele weken geleden is bekend gemaakt dat fanfare en slagwerkgroep Antonius op 8 april haar voorjaarsconcert gaat houden.

Het concert heeft als thema meegekregen: 'The Show must go on'. Antonius heeft voor deze avond Harmonica Club Corle uitgenodigd om haar medewerking te verlenen. De avond wordt voor het grootste gedeelte ingevuld door de fanfare. Voor de pauze spelen zij een drietal concertnummers waaronder Dogon. In dit nummer neemt de componist u mee naar de Malinese Dogonvallei. Er zijn verschillende klanken te horen die de symboliek van de vallei weergeven.

Na de fanfare zal de slagwerkgroep spelen. De slagwerkgroep heeft in november 2016 een groots concertoptreden gegeven in Holten. Ze zal een zestal nummers voor u spelen, waaronder Allegria. De betekenis van dit nummer is vreugde, plezier en feest. Dan kent de slagwerkgroep nog een groep leerlingen. Zij willen aan het publiek laten horen wat zij in hun mars hebben.

Na de pauze zal de Harmonica Club Corle enkele deuntjes spelen. En dat dit gewaagde nummers zijn blijkt wanneer zij Trompeten-Echo op de harmonica ten gehore brengen. Daarnaast mogen de heerlijke meezingers niet ontbreken. Wanneer zij Auf Wiedersehen hebben gespeeld neemt de fanfare het stokje weer over.

Zij brengt een compilatie van lichte muziekstukken die gerelateerd zijn aan het thema. Natuurlijk is het nummer 'The show must go on' er in verwerkt. Maar herken ook nummers als Final Count Down, I will always love you en Heal the World.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant