Paas- en voorjaarsmarkt in Haarlo

Algemeen

HAARLO - In de zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 in Haarlo is op zondag 2 april een paas- en voorjaarsmarkt. Vijfentwintig deelnemers uit de Achterhoek tonen graag hun hobby, geven demonstraties of verzorgen een workshop. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3 euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Er worden diverse hobby's gedemonstreerd zoals: beschilderde of bewerkte eieren, paasdecoratie, paasbloemstukken, paaskaarten, geborduurde handdoeken, poppenkleertjes maken, schilderwerk, decoratie voor binnen en buiten, sieraden en vele anderen.
Een heel bijzondere deelnemer is Michel Meilink uit Winterswijk. Zijn hobby is astronomie. Hij heeft een eigen telescoop waarmee hij naar sterren, nevels, sterrenhopen en planeten kijkt. Hij kan er alles over vertellen.
Kinderen maar ook volwassenen kunnen bij Annet, tegen een kleine vergoeding, zelf een paasei versieren.

Iedereen is welkom op 2 april bij de paas- en voorjaarmarkt in Haarlo, voor mooie eieren en paasdecoratie. Men kan zich alles laten vertellen over vele verschillende hobby's, of deelnemen aan een workshop.


www.hobbybeurs.com,
www.facebook.com/hobbybeurscom

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant