Bloemen van Boschkempers

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het begint inmiddels een mooie traditie te worden, de aanhangers vol bloemenpracht die op twee zaterdagen in mei door de straten van Lichtenvoorde, Harreveld, Lievelde, Vragender en Zieuwent trekken. En op de zaterdagen 6 en 13 mei is het weer zover. Dan komen de leden van corsogroep Boschkempers aan de deur voor de jaarlijkse geraniumverkoop. De vaste klanten weten inmiddels dat de kwaliteit van de planten elk jaar goed is.

De Boschkempers bouwen elk jaar een grote corsowagen. Door in mei geraniums en/of fuchsia's te kopen draagt men een steentje bij aan het bloemencorso. Met de opbrengst van de geraniumverkoop kan de corsogroep namelijk een belangrijk deel van de wagen bekostigen. Met de geraniums en fuchsia's van de Boschkempers heeft men de hele zomer en in het najaar een bloemenpracht in de tuin of op het balkon.

En wie zelf zelf niet zo van geraniums of fuchsia's houdt, kan zijn vrouw, moeder of oma op Moederdag (zondag 14 mei) verrassen met een paar geraniums of fuchsia's. De Boschkempers zullen proberen om alle straten van Lichtenvoorde, Harreveld, Lievelde, Vragender en Zieuwent inclusief het buitengebied te bezoeken op 6 en 13 mei.
Wie op deze dagen niet thuis is, of wie graag grote aantallen wil bestellen, kan tot 4 mei contact opnemen met Corsogroep Boschkempers. In overleg zullen dan de geraniums en/of fuchsia's thuis worden bezorgd. Voor meer informatie en contactgegevens voor bestellingen: zie de keitjes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant