Strijdlustig KSV in eigen huis onderuit

Algemeen

VRAGENDER - Een strijdlustig KSV verloor zondag thuis met 0-2 van Reünie uit Borculo.

KSV speelde in een sterk gewijzigde opstelling. Maar ook zonder een paar geblesseerde sterkhouders zoals Marijn Visser en Erwin van de Wolfshaar. De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en zette de bezoekers direct onder druk. De bezoekers leken geschrokken door het felle begin van de manschappen van trainer Wim te Nijenhuis. Kansen kwamen er nog niet, wel veel duels. Veel van deze duels werden gewonnen door de Vragendersen. Maar de bezoekers waren op sommige momenten toch wat slimmer en voetbalden zich makkelijk onder de druk uit.

Net voor rust was KSV dicht bij de openingstreffer. Een voorzet van Twan vanaf links belande via een Borculose verdediger op de bovenkant van de lat. Met de brilstand gingen beide ploegen rusten.

Na rust was er een totaal ander Reünie te zien. De bezoekers gingen direct op zoek naar een doelpunt. En dat lukte al snel. Een slim balletje tussen de Vragenderse defensie door bereikte één van de aanvallers van Reünie en die frommelde de bal in de goal. KSV leek hierdoor een beetje van slag. De thuisploeg probeerde met offensieve wissels een gelijkmaker te forceren. Maar net voor tijd gooide Reünie het duel in slot. KSV kreeg de bal niet weg uit de zestien en de aanvaller van de gasten knalde de bal in het doel.

Zo verloor KSV wederom maar gezien de inzet en het vertoonde spel is er nog perspectief voor het slot van de competitie. Zondag week speelt KSV de cruciale uitwedstrijd tegen Rekken. De aanvang is om 14.00 uur.