Vriendengroep Zieuwent winnaar Sourcy Center Cup Zaalvoetbal

Algemeen

ZIEUWENT - De Sourcy Center Cup Zaalvoetbal is dit jaar gewonnen door Vriendengroep Zieuwent.

Vrijdag 19 mei streden de finalisten van de Sourcy Center recreanten zaalvoetbalcompetitie om de wisselbokaal. Aan die finale namen de hoogst geëindigde teams van de verschillende poules deel. De strijd werd gevoerd door Bennies Bitches en Vragender Boys uit Vragender, Niek Angels en Garage Engelbarts uit Lichtenvoorde, Auto Klein Goldewijk uit Marienvelde en titelverdediger Vriendengroep Zieuwent (VGZ) uit Zieuwent. VGZ wist vier wedstrijden te winnen en speelde één keer gelijk, zodat ze met dertien punten als hoogste eindigden. Zij mochten na afloop de beker voor de eerste prijs in ontvangst nemen alsmede de felbegeerde Wisselbokaal.

De strijd om de tweede, derde en vierde plaats tussen Bennies Bitches, Vragender Boys en Engelbarts werd pas in de laatste wedstrijd beslist door Klein Goldewijk dat met 4-1 wist te winnen van Vragender Boys. Daardoor eindigde Bennies Bitches met tien punten en een beter doelsaldo als tweede voor Auto Klein Goldewijk. Vragender Boys viel daardoor buiten de prijzen. Garage Engelbarts werd vijfde, net voor Niek Angels.

Hiermee kwam weer een einde aan een zeer geslaagde recreanten zaalvoetbal competitie dat dit jaar voor de 27ste keer werd gehouden. Het blijkt dat deze competitie enorm aanslaat, doordat men slechts één keer per drie of vier weken hoeft te spelen en altijd 'thuis' in het Sourcy Center met vrienden-,collega's-, bedrijfs-,café's of buurtteams. Bovendien komen de teams uit de gehele regio. Ook komend seizoen weer zal er gespeeld worden in drie verschillen poules die naar sterkte worden ingedeeld. Nieuwe teams die interesse hebben om het komend seizoen, dat half september van start gaat, deel te nemen kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Sourcy Center.

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant