Boeken en platenbeurs tijdens Zomermarkt

Algemeen

LICHTENVOORDE - Tussen boeken en muziek snuffelen, wie vindt dat nu niet leuk! Tijdens de Zomermarkt heeft men hier volop gelegenheid voor in de recreatieruimte van woon- en zorgcentrum Antoniushove in de Rapenburgsestraat, aan het begin van de winkelstraat, tegenover het gemeentehuis .

In de recreatieruimte is zeker iets moois te vinden want de keuze is enorm. Bovendien wordt door de boeken en platenbeurs de Vrienden van Antoniushove gesteund die ervoor zorgen ervoor dat de opbrengst ten goede komt aan de bewoners van het zorgcomplex.

Helaas zijn een groot aantal voorzieningen niet meer vanzelfsprekend en daarom stellen de vrienden van Antoniushove zich tot doel het leven van deze ouderen wat behaaglijker te maken. Er zijn al heel veel doelen bereikt zoals de aanschaf van de rolstoelbus, duofietsen, toestellen voor de beweegtuin en nieuwe tuinmeubelen, maar er blijft er nog veel te wensen over.

Binnenkort komt er een koersbalspel en worden er een tiental stoeptegels op het pad in de tuin gelegd met daarop historische afbeeldingen uit de voormalige gemeente Lichtenvoorde. Deze zullen zeker heel herkenbaar zijn voor de bewoners. Iedereen is welkom op zondag 2 juli bij de boeken- en platenbeurs en wie weet ligt hiet die ene CD of juist dat ene boek waar al zo lang naar is gezocht. Of kopers gaan op vakantie met een enorme stapel boeken en kan men heerlijk in de zon luisteren naar die leuke CD die op deze beurs gevonden is. De beurs is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant