De kampioenen van de zesde klasse 06: HMC '17 JO11-2! Foto: Nancy Hahné
De kampioenen van de zesde klasse 06: HMC '17 JO11-2! Foto: Nancy Hahné

HMC '17 JO11-2 pakt de titel

HARREVELD/MARIËNVELDE - De spanning was voelbaar afgelopen zaterdag bij de wedstrijd tegen Ulftseboys/GWVV. Maar ondanks dat HMC'17 JO11-2 in deze wedstrijd Ulftseboys/GWVV als zijn meerdere moest erkennen, behaalde het toch de kampioenstitel in de zesde klasse 06. Onder grote belangstelling mochten de spelers en leiding de welverdiende kampioensschaal met trots hoog houden.

Voor de jongens en meiden van HMC'17JO11-2 was de wedstrijd tegen Ulftseboys/GWVV de laatste van dit seizoen en tevens de laatste kans om kampioen te worden. Een gelijkspel was in principe voldoende om op de eerste plek te eindigen, want het enige team dat nog roet in het eten kon gooien was Neede JO11-3. HMC'17 begon de wedstrijd sterk, maar ondanks het vele balbezit, een reeks van kansen en, het mag gezegd worden, spectaculaire reddingen van de keeper van Ulft, wilden het maar niet lukken om tot scoren te komen. Vervolgens lukt het de Ulfsteboys wel om vanuit het niets te scoren. Na de rust kwam Ulft beter in de wedstrijd en scoorde de 0-2.

Toch even een domper. Maar dan ineens, gejuich vanaf de zijlijn. Het blijkt dat de rivaal uit Neede ook de wedstrijd heeft verloren.
HMC'17 JO11-2 is kampioen! Nu kan het feest echt beginnen. De uitreiking van de kampioensschaal, de medailles en natuurlijk een champagne-douche. Van sponsor Wildkamp kregen de leiding en spelers allemaal nog een mooie pet met daarop de tekst 'baas'. Hoe toepasselijk, ook in het voetbal heb je altijd 'baas boven baas' en met een beetje geluk...

Meer berichten