Zondagmiddag komt Sinterklaas weer naar Lichtenvoorde.
Zondagmiddag komt Sinterklaas weer naar Lichtenvoorde. (Foto: Jorieke Philippi)

Keistad maakt zich klaar voor komst Sinterklaas

LICHTENVOORDE - Winkeliers zijn al druk in de weer om de etalages mooi aan te kleden en de Antoniushove heeft de logeerkamer in orde gemaakt. Alles in Lichtenvoorde wordt in gereedheid gebracht voor de komst van Sinterklaas. Zondagmiddag 17 november om 14.00 uur is het zover; de Goedheiligman komt met zijn pieten naar de Keistad.

Het wordt weer een knotsgekke middag vol verrassingen. De Sint zou het fijn vinden om alle kinderen samen met hun ouders, opa's en oma's langs de route te kunnen begroeten. De optocht begint om 14.00 uur en komt rond 14.45 uur aan op de Markt. Samen met Motivdance gaan de kinderen voor Sinterklaas dansen. Wil je de dans oefenen? De instructievideo vind je hier.

Route
De route die Sint en de pieten afleggen, begint in de Dijkstraat en loopt daarna via de Rentenierstraat, Hagenstraat, Esstraat, Varsseveldseweg, Patronaatstraat, Broekboomstraat en Rapenburgsestraat naar het eindpunt op de Markt. Als Sinterklaas voorbijgekomen is, kun je alvast naar de Markt lopen voor de officiële ontvangst.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden