Sleuteloverdracht Osteopathie Eibergen, Kim Hanselman en Tonny Klein Holkenborg
Sleuteloverdracht Osteopathie Eibergen, Kim Hanselman en Tonny Klein Holkenborg (Foto: Geert van der Veer)

Sleuteloverdracht Osteopathie Eibergen

Eibergen – Praktijk voor osteopathie Eibergen wordt overgenomen door Kim Hanselman. De overname gaat gepaard met het afscheid van Tonny Klein Holkenborg. De oprichter van de praktijk aan de J.W. Hagemanstraat 38 gaat na 17 jaar met pensioen.
Zaterdag 11 januari a.s. is er een receptie om afscheid te nemen van Tonny Klein Holkenborg en kennis te maken met zijn opvolgster Kim Hanselman.

Tonny Klein Holkenborg kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen 17 jaren. Het fijne contact met de mensen in de praktijk wordt gekoesterd door Tonny. Graag wil hij iedereen bedanken voor het in hem gestelde vertrouwen. Wat hij zal gaan missen? "Het behandelen van baby's is erg dankbaar om te doen vanwege het directe resultaat waarin de baby zich kan ontspannen na de behandeling."

Een vrouwelijke osteopaat  in de gemeente Berkelland
Kim Hanselman is afkomstig uit Eibergen en werkt sinds april 2019 samen met Tonny Klein Holkenborg in de praktijk. De samenwerking heeft er voor gezorgd dat de mensen in de praktijk geleidelijk kunnen wennen aan een nieuw gezicht. Op deze manier gaat de overgang gemoedelijk.Op de vraag of er veel dingen gaan veranderen, is het antwoord kort. Wat goed is moet je behouden  en een aantal veranderingen zijn al rustig doorgevoerd. Sommige zaken volgen in de loop van het jaar.

Op de vraag wat een osteopaat doet kan een duidelijk antwoord worden gegeven door Kim Hanselman en Tonny Klein Holkenborg. "Alles in het lichaam staat in verbinding met elkaar en heeft beweging nodig. Een osteopaat onderzoekt met zijn handen de gebieden met bewegingsverlies en beoordeelt of dit in relatie staat tot de klachten. Die beperking in beweging hoeft niet persé dezelfde plek te zijn als waar de klachten zijn."

Op zaterdag 11 januari  heeft iedereen  van 14.00 – 17.00 uur de gelegenheid om afscheid te komen nemen van Tonny Klein Holkenborg en is tevens de gelegenheid om kennis te maken met Kim Hanselman. Locatie: de praktijk aan de J.W. Hagemanstraat 38 te Eibergen.

Voor informatie bekijk de website www.kimhanselman.nl en voor het maken van een afspraak is de praktijk te bereiken op 0545-474997.

Dit artikel wordt u aangeboden door Osteopathie Eibergen. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten