De kinderen zijn trots op hun diploma A. Foto: PR
De kinderen zijn trots op hun diploma A. Foto: PR

Eindsprint helpt kinderen net voor de vakantie aan zwemdiploma A

Onderwijs

LICHTENVOORDE - Dankzij de ‘spetterende eindsprint cursus’ heeft Zwemschool Meekenesch vijftien kinderen nog net voor de vakantie aan een belangrijk papiertje geholpen: het internationaal erkende ENVOZ zwemsurvival A diploma. 

Inmiddels is de vakantie al in volle gang. De tijd van er even lekker tussenuit gaan naar bijvoorbeeld het zwembad. En wat is er nu fijner en veiliger dan daar met een zwemdiploma op zak naartoe te gaan?
Zwemschool Meekenesch hielp de kinderen die in de afrondende fase van het A-diploma zaten daar graag een handje bij. In één week tijd gingen zij met hun zwemjuffrouwen intensief aan de slag om alle vaardigheden aan te leren voor het diploma. En dat heeft goed uitgepakt.
Deze week is er net zo’n ‘spetterende eindsprint cursus’ voor de kinderen die het B- of C-diploma willen halen.

Wachttijd beperken
Dat Meekenesch de laatste weken zoveel kinderen heeft mogen feliciteren met hun zwemdiploma biedt ruimte. Na de vakantie kan de zwemschool starten met maar liefst vier nieuwe groepen, oftewel veertig nieuwe zwemmertjes. Zo wordt de wachtlijst aanzienlijk verkort.
Zwemschool Meekenesch kon de volgende kinderen feliciteren met hu zwemdiploma A1:
Fay Rasing, Jack Wassink, Jet Wassink, Lynn Oolthuis, Marijn Klein Tank, Mart Bleumink, Noa ten Barge, Noek Taken, Nolan Wever, Reza Rick Goossens, Ronza Al Amiry, Sep Kolenbrander, Sepp Doppen, Yaro Grave en Zev Dijkman.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna