Afbeelding

Cabaretavond in het Bernhard Vos Clubhuus in Lievelde

-

Lievelde - Dinsdag 24 maart vanaf 19.30 uur is het Turks Cabaret Kapikiran te zien in het Bernhard Vos Clubhuus in Lievelde. De gemoedelijke humor van Turkse cabaratiers slaat in Nederland aan bij een breed publiek. Zij slagen er in om op een luchtige manier de verschillen tussen de Nederlandse en de Turkse  cultuur uit te vergroten. 

Als u wilt weten hoe een Turkse vrouw in de Nederlandse samenleving integreert, dan is het Cabaret Kapikiran de manier waar dat haarfijn uitgelegd wordt. De gezusters Kapi en Kiran, twee  buurvrouwen uit een volkswijk, een van Turkse afkomst en de ander van Nederlandse afkomst, proberen elkaar te overtuigen van de verschillen en de overeenkomsten. Zo bespreken zij ook het thema: Uithuwelijken. Grote hilariteit. Dat het een en ander gepaard gaat met stevige communicatie stoornissen en grote verschillen in de culturele bagage spreekt voor zich. Misschien begrijpt u na het zien van deze voorstelling hoe het in elkaar steekt.

De cabaretavond wordt georganiseerd door de K.B.O. Lievelde en is voor iedereen toegankelijk. Inclusief koffie en een drankje wordt er een bijdrage gevraagd van € 7,50 per persoon.

Voor nadere informatie bel C. Nales 06-25402674.

  

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant