Raymond van Turnhout in de showroom van Unique Bikes. Foto: Han van de Laar
Raymond van Turnhout in de showroom van Unique Bikes. Foto: Han van de Laar

Unique Bikes houdt Brinckers e-bike testdagen

Vervoer

‘Kom langs en overtuig jezelf van deze betaalbare elektrische fietsen van uitstekende kwaliteit’

Door Han van de Laar

WINTERSWIJK - Aan Europark 10 in Winterswijk ligt de showroom van Unique Bikes. De naam zegt het al, de fietsen en elektrische fietsen zijn hier anders. Tijdloos en ontwikkeld voor mensen die net even wat anders willen en van exclusiviteit houden. Elk model met een eigen karakter. Het ontwerp en de techniek zijn innovatief en duurzaam en worden geproduceerd met bijzondere materialen. De collectie is ingekocht over de hele wereld en samengebracht in één showroom.

Testdagen
“Om onze klanten goed te informeren, houden we op vrijdag 29 en zaterdag 30 april testdagen met het merk Brinckers. Dat doen we samen met medewerkers van het verkoopteam van deze Nederlandse fabrikant. Iedereen is dan, en uiteraard ook op andere momenten, van harte welkom in onze showroom”, aldus directeur-eigenaar Raymond van Turnhout. Bij binnenkomst komt men ogen tekort, zoveel e-bikes staan er in de showroom, waaronder veel verschillende en exclusieve ontwerpen. Zo is er een model (een Cruiser) dat ontleend is aan de Harley-Davidson. Verder zijn er fietsen gemaakt van bamboe, één met een houten frame en zelfs de Pinninfarina Evolozione, een e-bike die ontworpen is door de ontwerpers van Ferrari.

Brinckers in het zonnetje
Raymond: “Het is goed om af en toe een merk extra in het zonnetje te zetten. Deze keer is Brinckers aan de beurt. Zeer mooie en goed betaalbare e-bikes, waar we erg in geloven. Je merkt tijdens een testrit meteen het geweldige rijcomfort en je ervaart de beleving van een Brinckers. Dat is ook de bedoeling. Bij rijcomfort hoort ook optimaal zitcomfort. Zo is er een speciale testmeethoek in het fietscafé, om te meten welk zadel het best bij de klant ‘past’. Er is een enorm ruim assortiment zadels om uit te kiezen. Ook krijgt de klant nog eens 30 dagen zitcomfort garantie. Als je op een Brinckers e-bike gaat rijden, merk je meteen de unieke eigenschappen. Je vindt door het uitgebreide schakelsysteem al gauw je eigen trapfrequentie of cadans. Een Brinckers e-bike is een betaalbare, duurzame, design fiets van uitstekende kwaliteit met veel comfort.”

Deskundig advies
Unique Bikes biedt op alle merken professionele service in de eigen werkplaats. Daarnaast wordt er deskundig advies gegeven; onder meer over het gebruik van de accu. Raymond: “Iedereen is altijd welkom voor een drankje in ons gezellig fietscafé. Een fiets kopen is toch een hele beleving. Daar nemen wij als Unique Bikes de tijd voor! Samen met de klant zoeken we naar de optimale afstelling van hun e-bike.

BOVAG
Unique Bikes is lid van de BOVAG. Dit keurmerk verzekert de klant van kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Door controles wordt erop toegezien dat Unique Bikes hieraan ook blijft voldoen. Unique Bikes is te vinden aan het Europapark 10 Winterswijk. Voor meer informatie: www.uniquebikes.com of 0543-512145.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna