Zaterdag 4 mei weer inloopochtend bij Hospicegroep De Lelie. Foto: Daniel Hoitink| fotografie & video
Zaterdag 4 mei weer inloopochtend bij Hospicegroep De Lelie. Foto: Daniel Hoitink| fotografie & video Daniel Hoitink; Daniel Hoitink | fotografie & video

Zaterdag 4 mei inloopochtend bij Hospicegroep De Lelie

Zorg

WINTERSWIJK - Hospicegroep De Lelie opent elke eerste zaterdag van de maand haar deuren voor iedereen die meer wil weten over het hospice, nachtwaken of vrijwilligerswerk. De inloopochtenden worden goed bezocht. Veel mensen tonen interesse in het hospice. Zaterdag 4 mei is er weer een inloopochtend.

Als mensen nog maar kort te leven hebben, biedt Hospicegroep De Lelie hen steun en liefdevolle verzorging. Ook is het hospice er voor de naasten van de mensen die in het hospice verblijven. Vrijwilligers Elly en Wilma, beide al jarenlang vrijwilliger bij het hospice, vertellen er graag meer over tijdens de inloopochtend van zaterdag 4 mei aanstaande.

Inloopochtend
De inloopochtend vindt aanstaande zaterdag 4 mei plaats van 11 uur tot 12.30 uur en is bedoeld voor iedereen: mensen die overwegen om in een hospice te verblijven, mensen die gebruik willen maken van waken, professionals, mensen met belangstelling voor dit bijzondere vrijwilligerswerk en iedereen die nieuwsgierig is naar het reilen en zeilen van een hospice.
Het hospice is te vinden aan Leliestraat 36 in Winterswijk. Hospicegroep De Lelie ondersteunt met name de inwoners van gemeente Winterswijk, Aalten, Oost-Gelre en Berkelland. Het hospice is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant