Jorik Meijer en Angelita Peters zijn per 1 mei de trotse eigenaars van het Sourcy Center in Zieuwent. Foto: eigen foto
Jorik Meijer en Angelita Peters zijn per 1 mei de trotse eigenaars van het Sourcy Center in Zieuwent. Foto: eigen foto

Jorik en Angelita nemen Sourcy Center Zieuwent over

Economie

ZIEUWENT - Jorik Meijer en zijn vrouw Angelita Peters zijn per 1 mei de nieuwe eigenaren van Sourcy Center in Zieuwent. Met de overname volgen zij directeur Ruud Schurink op als eigenaar van het sport- en partycentrum aan de Zegendijk 3a in Zieuwent. Onder de overname vallen naast alle groepsactiviteiten de sporthal, het restaurant en de bar, de feestzalen, de bowlingbanen en de entertainmentzaal. Sportschool Easy Active Zieuwent, voorheen SportsPalace, dat in hetzelfde pand gevestigd is valt niet onder de boedel; deze blijft in handen van Easy Active. 

Door Annekée Cuppers

Jorik is al 15 jaar werkzaam bij het bedrijf; eerst als medewerker en later als manager van de het horecagedeelte in combinatie met de andere bedrijven. Aan de overname gingen twee jaar van voorbereiding vooraf. “Angelita en ik zijn erg blij dat we nu eindelijk de eigenaren zijn van dit prachtige bedrijf maar vinden het ook wel spannend. Het is best een grote stap, zeker in deze tijd. Gelukkig is het Sourcy Center ook voor Angelita geen onbekend terrein, in het verleden heeft zij ruim tien jaar in de zaak gewerkt. We gaan het ook echt samen doen, al zal Angelita meer op de achtergrond werkzaam zijn.” 

Hoewel er geen radicale veranderingen op stapel staan, wil het ondernemersechtpaar wel wat wijzigen in het bedrijf. “Niet zozeer qua inrichting maar wel wat betreft de bedrijfsvoering. We willen echt dé plek worden voor Zieuwent waar inwoners en verenigingen terecht kunnen voor sport en ontspanning.” De overname komt wat dat betreft op een gunstig moment; veel verenigingen in Zieuwent zijn op zoek naar een nieuw onderkomen nu het Parochiehuis als verenigingsgebouw stopt. Twee verenigingen die voorheen in het Parochiehuis gehuisvest waren, hebben inmiddels de overstap gemaakt naar Sourcy Center. “We hebben de verenigingen niet actief benaderd, dat vonden we niet gepast maar dat de KBO Zieuwent en toneelvereniging Semper Avanti hier zijn neergestreken is natuurlijk een mooie bonus en past perfect binnen onze nieuwe bedrijfsstrategie.”

Verenigingen en andere belangstellenden zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. 


www.sourcycenter.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna